2023 - 2024 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI 2. AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Programımız 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile yapılan, Erasmus, Farabi, Mevlâna gibi değişim programlarına yönelik bilgilendirme, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezine, Engelli Öğrenci Birimine Erişim, Ulusal ve Uluslararası Öğrenci Projeleri Bilgilendirmeleri, ÇAP Bilgilendirmeleri, Girişimcilik Konulu Bilgilendirmeler ve Mezun Bilgi Sisteminin Aktif Kullanımı konularında detaylı bilgilerin verildiği Akademik Danışmanlık Toplantıları tamamlandı. Dönem içerisinde farklı tarihlerde yapılan toplantılarda öğrencilerimizin konular hakkındaki sorularıda cevaplandı.