2023-2024 AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ

Mobilya ve Dekorasyon Programı'na 2023-2024 Akademik Yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 05 Ekim 2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz MYO-3 Dersiliğinde oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitimde Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Timuçin BARDAK ve Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç BAKIR tarafından öğrencilerimize üniversitemiz ve eğitim süreçleri ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca düzenlenen eğitimin bir bölümüne Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ Hocamız'da katılırak üniversitemiz ve yüksekokulumuz hakkında bilgiler verdi. Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Nur Selin DUR Hocamız ile Öğr. Gör. Hasan ASLAN Hocamızda eğitimde bizleri yanlız bırakmadılar.