Bölümümüze Yeni Başlayan Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

05 Ekim 2021 tarihinde saat 11:00 de bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimizin üniversiteye ve çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak için Oryantasyon Eğitimi düzenlendi.
Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programımız ile Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı, Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin birlikte katıldığı etkinlikte öncelikle Dr. Öğr. Üyesi Cevdet GÜMÜŞ tarafından üniversitemizin yapısı ve olanakları (üniversitemiz yerleşkeleri, Üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, öğrenci kulüplerinin faaliyet alanları, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, Çift anadal programı gibi birçok genel konular), eğitim öğretim stratejileri, kalite çalışmaları ve şehir hakkında bilgiler aktarıldı. Ayrıca bölüm başkanımız Doç Dr. Timuçin BARDAK ile bölüm öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Kadir KAYAHAN (Yüksekokul Müd. Yard.) ve Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç BAKIR tarafından da Mobilya ve Dekorasyon Programı hakkında bilgiler verildi.
Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ'nin de katıldığı oryantasyon eğitimi Öğrencilerimizin sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.